4,5 stjerner på

Serviceeftersyn

Professionelt serviceeftersyn for alle bilmærker

Hos AK Automobiler værner vi om din bils sundhed og ydeevne med vores omhyggelige serviceeftersyn, udført af vores erfarne mekanikere. Vi forstår vigtigheden af at holde din bil i topform, og vores autoriserede service garanterer, at din bils garantier forbliver gyldige.

Hvornår skal din bil til serviceeftersyn?

Det er vigtigt at vide, hvornår din bil har brug for et serviceeftersyn for at opretholde dens ydeevne og levetid. Men hvordan ved du, hvornår det er tid?

Generelt anbefales det at følge bilproducentens anbefalinger for serviceeftersynsintervaller, som normalt findes i din bils instruktionsbog. Disse intervaller kan variere afhængigt af bilens mærke, model og alder, samt din kørselsmængde og kørselsforhold.

Som en generel tommelfingerregel anbefales det at få foretaget et serviceeftersyn ca. hver 10.000-30.000 kilometer eller en gang om året. Hvis du ikke kører så meget, kan det være en god idé at få bilen tjekket mindst en gang om året for at sikre, at den forbliver i god stand.

Det er også vigtigt at være opmærksom på advarselslamper og advarselsmeddelelser i din bils instrumentpanel, da disse kan indikere behovet for serviceeftersyn eller reparationer.

Hos AK Automobiler står vores erfarne mekanikere klar til at hjælpe dig med at planlægge dit næste serviceeftersyn.. Kontakt os i dag eller book tid på nedenstående knap.