Olieskift

Opnå optimal ydeevne og lang levetid for din bils motor med et olieskift.

Et regelmæssigt olieskift er afgørende for at holde din bils motor i optimal stand og forlænge dens levetid. Hos AK Automobiler tilbyder vi professionelle olieskifttjenester, der sikrer, at din bil kører problemfrit og effektivt.

Vores erfarne mekanikere bruger kun kvalitetsolier og filtre til at sikre, at din bils motor får den bedst mulige beskyttelse og ydeevne. 

Et olieskift hos os er hurtigt, enkelt og overkommeligt, og det kan spare dig for dyre reparationer i fremtiden. 

Hvornår skal du have skiftet olie?

At have regelmæssige olieskift er afgørende for at opretholde din bils ydeevne og forlænge levetiden på dens motor. Men hvor ofte skal du egentlig have skiftet olie?

Generelt anbefales det at følge bilproducentens anbefalinger for olieskiftintervaller, som normalt findes i bilens instruktionsbog. Typisk anbefales det at få skiftet olie hver 10.000 km eller hver 12 måned, afhængigt af hvilken af de to der kommer først.

Dog kan olieskiftintervallet variere afhængigt af din kørestil, kørselsforhold og bilens alder. Hvis du ofte kører under ekstreme forhold, som fx. i meget varme eller kolde vejrforhold, eller hvis du ofte trækker tungt læs eller kører i stop-and-go trafik, kan det være en god idé at få skiftet olie hyppigere.

Det er også vigtigt at være opmærksom på oliekvaliteten og overvåge olieniveauet regelmæssigt. Hvis olien begynder at se mørk eller snavset ud, eller hvis du bemærker en stigning i olieniveauet, kan det være tegn på, at det er tid til et olieskift.

Ved at holde øje med disse faktorer og følge bilproducentens anbefalinger kan du sikre, at din bils motor forbliver sund og ydeevnen opretholdes.

Kontakt os i dag eller book tid til olieskift på nedenstående knap.